KOMSOMOLIDE KOMMUUN


Ma olen kunstnik. Maalisin suure tellimustöö, mis avaldatakse ühe ajaloolase uurimustöö illustratsioonina rahvusvaheliselt tunnustatud euroopa ühe maineka ülikooli väljaandes. Et tellija oli tööga väga rahul ning lausa julgustas, et võiksin seda kunstnikuna avalikult eksponeerida, avaldasin ta FaceBookis ning kirjutasin ka omalt poolt väikese süütu veste sinna juurde. Nagu ma olen juba viimased kolm aastat teinud pea iga päev.

Selgub, et see maal, ei vasta FaceBooki kommuuni standarditele. Maal kõrvaldati ja minu konto suleti.

Mul ei ole sõnu. Õigemini on küll ja piisavalt, aga milleks…? See on Eestivaba Riik.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: