HOIUPÕRSAD


Sellest, et kolleeg Ants Põldoja on pervert, kes sõidab autoga Tallinnast – Tartu poole ning korjab peale hääletajaid, et neile oma kiimakihu avalikult välja valada, teadsid Õhtulehes pikki aastaid KÕIK. Nad sosistasid sellest nii koridorides kui usaldusväärsemate tuttavate ringis. See kestis aastaid, aga keegi ei tihanud muidu toimekat spordiajakirjanikku ja ilmaennustajat “reeta” sest temata polnuks see ajaleht seda vähestki, mida üldse tõsiselt võtta.

Sellest, et Igor Mang on pervert, kes kurat teab mis astroloogilist täheudu ajades, tegelikult naiskliente haiglase himuga käperdama on harjunud, teadsid Maalehes pikki aastaid KÕIK. Nad vahetasid häbendes, taas ja taas, siit ja sealt, ühelt ja teiselt kuuldud piinlikke lugusid. Paraku ei saanud keegi midagi ette võtta, sest vana habemiku iga-aastane horoskoobi erinumber, hoidis seda kunagi asjalikku ajalehte, mis aina enam nagu üleväetatud elupuu kolletuma kipub, üldse ninaga veepiiril.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: