MEIE INIMESED


Mina olen Heldur. Ja mina olen Helga. Oleme mõlemad sama kandi inimesed. Käinud samas koolis. Kooli ajal me teineteisega ei suhelnud. Pidudel käijad pole me olnud. Tantsida meile ei meeldi. Igasugune muusika meile ka ei meeldi. Reisida me väga ei armasta, sest peame oma kodu eest hoolitsema. Loomi meil ei ole. Me ei saa öelda, et me ei armasta loomi, aga Heldurile ei meeldi kassid ja Helgale ei meeldi koerad. Lapsi meil ei ole. Sõpru kui niisuguseid ka mitte. Need kellega me läbi käime, on meie tööga seotud inimesed ning nemad ei käi meil ega meie neil külas. Me oleme kokku leppinud, et me ei tee üksteisele kingitusi. Kui midagi on vaja siis ostame. Poode mööda käimine meile ei meeldi. Auto meil on, aga autoga meile väga sõita ei meeldi, sest liiklus on nii närviline ja kõik kihutavad. Kui Eesti-aeg tuli, see isesiseisvus, siis käisime mingil ajal kirikus. Kui need abipakis olevad asjad hakkasid aina viletsamaks minema, siis enam ei käinud. Ega meile see kiriku värk kummalegi väga ei meeldi. Laulupeol me ei käi, sest palav on seal olla. Tantsupeol on aga nii kõva muusika, et seal ei saa olla normaalselt, seepärast me ei käi tantsupeol ka. Telekast vaatame kui aega on. Kinos käisime vaatamas seda Tõde ja Õigust. Liiga pikk. See Talve – film oli ka nii angu ta oli. Me pole seda raamatut lugenud, aga meie meelest pole need tegelased muud kui väljamõeldud. Ükskord nägime mustlasi, küll on koledad inimesed ikka maailmas. Hannes Võrno? Ei meeldi ka.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: