HARUKORDNE VÕIMALUS


HARUKORDNE VÕIMALUS

See on harukordne võimalus. Sõna otseses mõttes. Võimalus, mis tõestab või lükkab ümber kõigi seniste religioonide idee.Nagu sa tead, on kõikide religioonide idee kogu universumis üks ja see sama – anda teada mida Jumal eelistab.

Harukordne võimalus niisiis, seisneb selles, et ma teen sulle täna oma pakkumise. Me sõlmime sinuga lepingu. Sellise millel on hapnikutoru küljes. Lepingu sisu on väga lihtne – see on harukordne võimalus Jumalale. Näidata ise, mitte läbi jutlustajate epistli, oma eelistust. Lahendusi on vähemalt neli. Kas kaotame mõlemad. Võidame mõlemad. Võidan mina või võidad sina. Lepinguga võiksime luua siis vastava omapoolse eelduse, et Jumal piirab oma valiku kitsamaks ja valib minu või sinu. Harukordne võimalus pakub minule muretut ja stabiilset elu. Mis tähendab, et mu elamiskulud on terve kalendriaasta kaetud. Kaetud igakuise stabiilse sissetulekuga. Harukordne võimalus sulle on aga see, et selle aasta jooksul loodud kunst – kõik maalid ja joonistused kuuluvad sulle.

Mina tahan luua. Las minu elu maksavad kinni mu tööd. Nii hea kui on minu elu, nii head on kõik minu tööd. Mu tööd maksavad sulle ükskord selle kõik kuldselt tagasi.

Need pole minu mõtted. Selle mõtte leidsin töölaualt. Keegi oli vaikselt pannud

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: